HenkTekst

 

 Schrijf je soms bedoelt als je bedoeld bedoelt?
Horen die twee woorden los of aan elkaar?
Klopt die zin zo wel?
Sta stil bij taal. Gun jezelf een goede tekst
en je lezer het juiste beeld.
 

Steeds vaker zie je ze. Websites met toeters en bellen. Schuivende plaatjes, flitsende filmpjes. Een parel in prachtige kleuren. Om trots op te zijn.

De nieuwsgierige bezoeker wil weten waar je voor staat. Wat je vindt en wat je doet. Geïnteresseerd leest hij wat je te vertellen hebt. En dáár begint het soms te wringen. Het sterke wapen van de website keert zich tegen je. 

Ruzie met taal

Heel wat websites leveren een kansloze strijd. Een taalstrijd op het gebied van spelling en het goed lopende verhaal. Als dat niet in orde is, wordt de lezer afgeleid van de boodschap. En ... hij haakt af.

Bij flyers is dat net zo. Een dure flyer ontwerpen en er later achter komen dat er toch wel het een en ander aan mankeerde ... Dat wil je niet.

Een fijn gevoel

HenkTekst helpt je graag bij het nakijken of het schrijven van de tekst voor je website, nieuwsbrief of flyer. Een een vlotte, foutloze tekst leest prettig. Het straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Hetzelfde vertrouwen dat je bezoeker moet hebben in de diensten die jij aanbiedt. Geen enkele reden dus om naar een ander te gaan.

Aanbod
Info

HenkTekst is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.