Voor correcte spelling en een goede tekst

Bezorgt of bezorgd?
Moet eropuit aan elkaar?
Foute woorden, foute zinnen?
Gun je lezer goede tekst.
Een website die zoekmachines goed vinden.
Dáár draait het om.
Ik help je er graag bij.


De boodschap

Je website toont de wereld wat je doet. Hoe steek jij je handen uit de mouwen? Hoe goed doe je dat? Ben je gedreven? Waar sta je voor?
Daar ligt het meestal niet aan. Je hebt het beste voor met je klanten en met je bedrijf. Nee, de schoen wringt vaak bij de boodschap.

Ruzie met spelling

"Bezorgt of bezorgd. Wat maakt het uit? Als mijn spullen maar (op tijd) aankomen!"

Steeds meer websites leveren een kansloze strijd. Een gevecht met de spelling en een goed lopend verhaal. Een tekst met fouten valt niet alleen slecht in de smaak bij zoekmachines. Een tekst met spelfouten leidt lezers ook af. Natuurlijk niet iedereen. Veel mensen lezen er vast overheen. Maar nóg meer lezers zien die foutjes wel. En die fouten storen hen, zodat ze voortijdig afhaken.
Jammer van je verhaal. Jammer van je boodschap. Weg potentiële klant.

Ben jij benieuwd of de spelling op jouw website in orde is? Vraag vrijblijvend de GRATIS spellingtest aan.

Drukwerk

Ook op papier is dat zo. Een dure flyer ontwerpen en later horen dat er nogal wat aan mankeerde ... Zonde van je geld. Een gemiste kans een grote groep een goed verhaal te bieden.

Dus ...

HenkTekst helpt je graag met je tekst. Voor website, nieuwsbrief of flyer. Foutloze teksten lezen prettiger. Ze stralen professionaliteit uit en vertrouwen. Je bezoeker ziet beter wie je bent. De kans dat hij voor jou kiest - en niet afhaakt - is een stuk groter. Tel uit je winst!

Wat dat kost?
Waar?

HenkTekst is ook te vinden op:

De snelste weg? Ga naar
Contact