HenkTekst | oog voor je tekst
Toetsenbord
Toetsenbord
HenkTekst - jouw tekst?

Kun je wat hulp gebruiken bij je tekst?! Zoek je een tekstschrijver die goed bij je past? Proficiat! Er zijn duizenden tekstschrijvers die je willen helpen. Lees hier waarom ík jouw tekst zou kunnen schrijven.

HenkTekst is SEC

SEC staat voor: zonder franje, zonder gedoe. Of in mijn geval: Snel, Eerlijk en Creatief. Een vrije vertaling.

  • Snel

Ik ben gemakkelijk te bereiken. Vanzelfsprekend krijg je steeds snel antwoord op je vraag. En een opdracht is volgens afspraak klaar.

  • Eerlijk

Heldere afspraken en een duidelijk, eerlijk tariefMinder gewerkt = minder betaald! Een goede tekst voor een tevreden klant.

  • Creatief

Jij hebt een vraag. Ik heb een oplossing. Soms is daar wat creativiteit voor nodig. Een leuke uitdaging. Alles voor de beste tekst.

Helder en duidelijk

Ik schrijf zoals de lezer het wil lezen. In gewone taal, helder en duidelijk. Jarenlang stond ik voor de klas. Uitleggen, verhalen vertellen, steeds weer communiceren. Als dat uitleggen al niet is aangeboren, dan is het op zijn minst een tweede natuur geworden.

SEOBetere tekst: SEO-certificaat Arjan Jonker

Over de structuur van teksten van websites en blogs heb ik veel geleerd van iemand die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Ja, Arjan Jonker kan eindeloos vertellen over SEO en het schrijven van waardevolle webteksten. En omdat ik heel goed oplette, kreeg ik een mooi certificaat. Al dat waardevols van die boordevolle cursus kan ik ook voor jouw website gebruiken. Mijn teksten scoren optimaal in Google.

HenkTekst | jouw tekst!

Ik hou van gemakkelijk. Eén aanspreekpunt. Geen intern overleg of doorverbinden. Je krijgt mij aan de lijn. En dan komen we er snel genoeg achter of het wat wordt. Als dat zo is, dan zorg ik voor een goede tekst. Alle afspraken kom ik natuurlijk netjes op tijd na. Zo simpel kan het zijn.

Komt die tekst!

Enthousiast ga ik voor je aan de slag. Op de afgesproken krijg je je tekst. En ... het fijne gevoel van een hele zorg minder

 
Tarieven

Ondernemen is duur. Zeker als je net begonnen bent, sla je achterover van alles wat nodig is om je zaak goed te laten draaien. En dan ook die tekst nog. Dat is misschien een post die je niet had voorzien.

Regelmatig hoor ik van mijn klanten dat de kosten om een website helemaal in orde te krijgen erg meevallen. Vooral als je weet wat het gevolg is. Een SEO-vriendelijke website zonder fouten. Hierdoor krijg je vanzelf een betere ranking bij zoekmachines en daardoor … meer bezoekers. Mijn tarieven zijn oké.

Alle waar naar zijn geld?

Ik hou wel van spreekwoorden. Gelukkig komen die vaak niet uit. Neem nou 'Alle waar is naar zijn geld'.

Uiteraard staat bij mij de kwaliteit op 1. Oog voor je tekst en de puntjes op de i. Toch betaal je voor die tekst niet de hoofdprijs. Waarom zit je dan toch op de eerste rang?

De eerste rang
1| Het pand

- Ik werk niet in een duur kantoor, maar lekker thuis.
- In een huis dat niet speciaal voor HenkTekst gebouwd is.
- Wel zo goedkoop dus.

 ideale werkplek voor je tekst

2| Het vervoer

- En een leaseauto van de zaak dan?
- Die natuurlijk best wat mag kosten? Ik doe liever normaal.
- Die oude, rode auto is gelukkig niet van de zaak.

nieuwe en oude teksten

3| Het personeel

- Ook het personeel vormt geen indrukwekkende onkostenpost.
- Christje is vrijwilligster.
- Wat kattenvoer en kattenkorrels.
- Daar doet ze het voor.

kattentekst

 Wat is er zo leuk aan?

Wat is er zo leuk aan op een kamertje zitten typen? Ja, als dat het was, was de lol er snel af. Op allerlei manieren - online en 'in het wild' - ontmoet ik nieuwe mensen. Niet alleen in Oosterhout, Breda en pak hem beet Tilburg natuurlijk.

Ook in de rest van ons taalgebied. Gemakkelijk en snel, digitaal of over asfalt. Mensen spreken met frisse ideeën, andere invalshoeken en soms een andere aanpak. Nooit te oud om te leren. Elke dag wat nieuws.

Variatie

Elke opdracht is ook weer anders. Die variatie houdt het leuk, spannend en uitdagend.

  • Van een website voor een boekhouder of een architect tot aan een wervende tekst voor de verkoop van een huis.
  • Een LinkedIn-profiel corrigeren en een kookboek met de heerlijkste recepten redigeren. Lekker!
  • Een artikel over lichaamsverzorging schrijven vergt net weer een andere aanpak dan de tekst van de website van een 360o-fotograaf.
  • Schrijven voor een educatieve bestemming blijft ook telkens weer een uitdaging. Of het nu een blog is of het uitwerken van een training.
  • En fictie ...

De serie Kort en kleinOok een uitstapje naar het net niet echte is vaak een verademing. Ik schrijf graag Kort en klein, de serie korte verhalen. Heerlijk om van een klein beetje werkelijkheid een kort verhaal te maken dat een eigen leven gaat leiden. Leuk ook als de lezer zich afvraagt wat er wel en niet echt gebeurd is. En fictie in opdracht? Kom maar op!

De rode draad

Na een klus las ik laatst: "Dank je wel, ben er erg blij mee en best wel trots." Kijk, dat is wat ik wil en waar ik voor sta

Ik nodig je graag uit. Ga naar:

tekst