Abonnement Social

Schrijf je regelmatig berichten voor Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter? Sluipt er in die teksten af en toe een foutje?
Dan is een Abonnement Social geknipt voor je.

Tarieven

GRATIS spellingtest

Er zijn heel wat spellingtesten te vinden op internet. Je ziet direct welke woorden je goed en welke je fout schrijft. Maar dan?

Blijf je zitten met de vraag hoe het nou met jouw website gesteld is? Als er fouten in staan, scheelt dat flink in het aantal bezoekers dat je krijgt. Schrijf je daarom in voor de GRATIS spellingtest.

Hoe dat werkt? Simpel. Vul het contactformulier in. Ik bekijk jouw website globaal. Zonder verdere verplichtingen. Daarna neem ik contact met je op. Je hoort dan meteen of de website in orde is. Niks meer aan doen.

Maar ...

Als er toch nog wat aan te sleutelen valt, kan ik je ook een goed voorstel doen voor een spellingcontrole. Die neemt vaak erg weinig tijd in beslag, waardoor de kosten zeker mee zullen vallen. Hier vind je mijn tarieven.

Tarieven
Blog

Zou je ook graag eens creatief willen schrijven? Een blog lijkt je leuk? Waarom niet?!
Bang voor kritische lezers? Die verschrikkelijke dictees van vroeger nog niet vergeten? Was het nou gebeurt of gebeurd?
Laat je vooral niet tegenhouden.

Abonnement Spelling

Neem een abonnement Spelling. Als corrector haal ik al je foutjes uit je tekst, voordat de blog geplaatst wordt. Geen zorgen.
En een bijkomend voordeel ... Na een tijdje herken je die fouten misschien zelf wel. Dan heb je dat abonnement niet meer nodig.