Spelling laten controleren?

De Nederlandse taal luistert naar veel regels. Bovendien zijn daar ook weer genoeg uitzonderingen op. Moeten die woorden aan elkaar of los? Hoe schrijf je dat werkwoord? Moet er een d of een t aan het eind? Of allebei? Lastig vaak.

Ik kan me voorstellen dat je soms niet zeker weet of de tekst van je website of je bericht op Facebook wel in orde is. En voordat je die mailing verstuurt of die flyer naar de drukker gaat, zou het ook fijn zijn daar een zeker gevoel bij te hebben. Een fout is snel gemaakt.

Als je dat wil, voer ik zonder verdere verplichtingen een GRATIS spellingtest uit. Ik bekijk je website globaal en laat je weten of het in orde is. Een geruststellend gevoel.

Spellingcontrole

En dan? Ik kan je website helemaal in orde maken. Wel zo'n prettig gevoel, een tweede paar ogen. Als corrector kijk ik alle teksten na en pas aan wat nodig is. Na die spellingcontrole stuur ik de nieuwe teksten terug. Je ziet daarin precies wat ik veranderd heb. Dan heb jíj een prima website.
Natuurlijk geldt dat ook voor de controle van je flyer, een nieuwsbrief of mailing. Ook zo geregeld!

Tarieven
Contact
Redigeren

Een foutloos gespelde tekst is nog niet per se een goede tekst. Het is een vak apart om een lekker lopend verhaal te schrijven. Zo veel dingen om in de gaten te houden.

Teksten gaan er na het redigeren flink op vooruit. Het verhaal leest prettiger, waardoor de kans groter is dat de lezer niet afhaakt. En dat is nou net de bedoeling.

Op maat

Ik redigeer teksten in de geest van de schrijver. De toon moet passen. Het verhaal zal compact, interessant en goed opgebouwd zijn. Geredigeerde teksten kun je eerst inzien. Je ziet dan duidelijk wat ik veranderd heb. Is er nog iets niet helemaal naar je zin? Ik neem het gewoon nog een keer onder handen. En dan heb jij een verhaal op maat.
Wil je je nieuwsbrieven, mailings of flyers laten redigeren? Ook dat is zo geregeld!

Tarieven
Contact
Nieuwe tekst

Wil je een nieuwe tekst voor je website of blog? Wil je lesmateriaal, een non-fictie verhaal, een verhaal voor kinderen, een nieuwsbrief of een flyer misschien? Neem dan vandaag nog contact met me op. In een gesprek hoor ik graag wat je precies verwacht. Natuurlijk breng ik dat niet in rekening. Daarna krijg je een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Op maat

Wil je met me in zee? Ik ga direct voor je aan het werk en stuur je de eerste versie op de afgesproken tijd. Als er nog dingen niet helemaal naar je zin zijn, pas ik ze nog aan, zodat jij een verhaal krijgt dat staat. En mocht het me achteraf minder tijd hebben gekost dan verwacht? Ik verreken het gewoon. Niet geschreven uren worden niet 'geschreven'.

Tarieven
Contact