Aanpak

potloodIedere opdracht - spelling, redigeren of nieuwe tekst - heeft natuurlijk mijn volledige aandacht. Het lijkt een open deur. Helaas heb ik vaak genoeg meegemaakt dat de klant verdwaalt in een doolhof, die klantenservice heet. Wat je van mij kunt verwachten? Korte lijntjes, duidelijke afspraken en een goed afgeleverde tekst. En daarvoor betaal je bij mij beslist niet de hoofdprijs. Maar je kríjgt wel een hoofdprijs: een perfecte tekst. Simpel!

Contactformulier

Laten we bij het begin beginnen. Je hebt een vraag. Vul dan het contactformulier in, stuur me een e-mail of bel me op. Een afspraak is zo gemaakt. We gaan er goed voor zitten en bespreken precies wat je wilt. Daarna stuur ik je een offerte, waarin je duidelijk ziet wat de kosten zijn en wanneer de opdracht klaar zal zijn.

Spellingcontrole en redigeren

Dan ligt de bal bij jou. Als je akkoord gaat met het voorstel, kan ik beginnen. Bij spellingcontroles of redigeren krijg ik de teksten van je. Mogelijk kan ik die zelf van je website halen. Net zo gemakkelijk. Die kan ik als corrector meteen gaan bewerken. De aangepaste teksten stuur ik op de afgesproken tijd terug. Mocht niet alles meteen naar je zin zijn, dan zet ik de puntjes in een tweede versie nog op de i. Ten slotte krijg je de definitieve versie.

Nieuwe tekst

Bij nieuwe teksten gaat het in grote lijnen net zo. We hebben vooraf al uitgebreid gesproken over je wensen, dus dat komt helemaal goed. Het worden teksten die precies passen.

Tarieven