Extra steun

Een spannend moment

Soms is het nét even belangrijker. Wat je schrijft moet perfect zijn. Er hangt veel van af. Een diploma, een nieuwe baan. Het moet lukken. Spannend!

Werkstuk
Je kent dat wel. Je zit in de laatste fase van je studie. Een hoop te doen. Scripties, werkstukken. Die kosten een hoop tijd. Natuurlijk richt je je vooral op de inhoud. Daar gaat het om. Als die naar wens is, kun je verder.

Inleveren
Je werkstuk is ingeleverd. De spannende tijd van het wachten op de beoordeling breekt aan. Of die goed is, ligt jammer genoeg niet alleen aan de inhoud.
Een docent is ook maar een mens. Een mens met een flinke stapel werkstukken. Hij wil vlot door. Spelfouten en kromme zinnen storen. Dat werkt niet in je voordeel. Een docent die ongestoord leest, is milder gestemd.
Wil jij een foutloos werkstuk met zinnen die lopen? Die net wat betere beoordeling? HenkTekst kijkt je werkstuk graag voor je na. Een hele zorg minder.


Solliciteren
Je sollicitatiebrief is je visitekaartje. De eerste indruk. Die moet goed zijn. Voordat je het weet, staan er fouten in. Wat zou je toekomstige baas ervan vinden? Grote kans dat hij juist om die reden je baas helemaal niet wordt.
Laat mij je brief snel nakijken. Een goede brief; een grotere kans op die baan.
Doen?

Contact