Manuscript

Het verhaal zat al een tijd in je hoofd. Natuurlijk heb je het keer op keer herlezen. Al die zinnen, al die woorden. Je hebt erin gestreept, eraan toegevoegd en je hebt ermee geschoven. Je was kritisch, maar nu ... Nu ben je tevreden.

Afbeelding van StockSnap via Pixabay

De verleiding is groot om meteen op zoek te gaan naar een partij die je verhaal uit wil geven. Ga je voor een reguliere uitgeverij of kies je voor uitgeven in eigen beheer? Zeker bij die laatste kun je vaak gauw (en snel) terecht. Keus genoeg ook. En waarom zou je die stap ook níet zetten? Je hebt er meer dan je uiterste best op gedaan.

Toch is het slim om nog even te wachten. Waarom?

Volgende stap

Vaak zie je je eigen fouten over het hoofd. En gek genoeg steeds weer. Daarnaast is die Nederlandse taal knap lastig. Moeten die woorden aan elkaar of los? Schrijf je aan het eind een d of een t? Is het die of dat? En dat of wat? Hoe zit het ook alweer met die leestekens?

De hoogste tijd voor vreemde ogen. Ogen die voor het eerst en met een frisse blik naar jouw manuscript kijken. Is de structuur in orde? Is je tekst foutloos? Alles oplossen wat aan jouw aandacht ontsnapte. Weg met de dingen die uitgeverijen (en ook lezers) storend vinden. Je manuscript wordt een goed verhaal.

Aanbod begeleiding manuscript

 M-Standaard
 - correctie spelling
 - foutloze zinnen
 - nakijken opmaakt (o.a. spaties)
 M-Plus
 - als M-Standaard met extra:
 - opbouw
 - consistentie
 - leesbeleving

Wat nu?

Twijfel je nog steeds of dat allemaal wel nodig is? Wil je vooraf weten wat jij ermee opschiet? Dat kan ik me goed voorstellen. Het gaat natuurlijk wel om een bedrag. En verdien je dat wel terug? Ik maak die beslissing wat gemakkelijker voor je.

Voor slechts € 10,- (excl. btw)* ga ik tot maximaal 1000 woorden van je manuscript aan de slag. Bekijk daarna op je gemak het resultaat. En dan? Is jouw manuscript er beter op geworden? Ligt M-Standaard of M-Plus voor de hand? Op jouw verzoek kan ik je een vrijblijvende offerte sturen voor (de rest van) je manuscript. En wie weet, ga ik daarna voor jou aan de slag. Voor jouw verhaal!

Een volledig bewerkt manuscript van 10.000 woorden kan ik je al voor € 245,- (M-Standaard/excl. btw) leveren. M-Plus: € 281,75. En een manuscript van 20.000 woorden al voor € 370,- (M-Standaard/excl. btw). M-Plus: € 425,50. Heb je een omvangrijker manuscript of ben je benieuwd naar een vrijblijvende richtprijs? Neem gewoon even contact op.

*) Aanbieding van € 10,- is eenmalig te gebruiken bij manuscripten groter dan 1000 woorden.

Speciaal tarief

logo uitgeverij EnsiferaBen je een vriend(in) van uitgeverij Ensifera? Wil je je manuscript door mij laten verzorgen? Graag vertel ik je over de speciale voorwaarden. Of stuur een e-mail naar Nancy Heinsman.

Het resultaat?

  • vol zelfvertrouwen uitgeven in eigen beheer
  • een betere binnenkomer bij iedere uitgeverij

Daar doe je het voor!

Reacties

Enkele reacties over manuscripten die ik verzorgde:

  • "Ah wat fijn zeg, ik ben er erg blij mee."
  • "Dank je wel voor de vlotte afhandeling van het redigeren."

Meer reacties zie je op Referenties.

steun