Begeleiding manuscript

boekenplank 2

Wil je even op weg geholpen worden met een gedeelte van je manuscript? Wil je het daarna zelf nog verbeteren? Of ... wil je liever helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor de uitgebreide hulp bij je volledige manuscript.

1| Even op weg helpen

Wil je alvast even op weg geholpen worden en daarna beslissen hoe je verder wilt? Bekijk dan op je gemak de mogelijkheden hieronder. Stuur me daarna een gedeelte van je manuscript. Daar ga ik dan snel mee aan de slag. Afhankelijk van je gekozen pakket stuur ik je vervolgens de wijzigingen, tips en adviezen, zodat je precies weet waar je in de rest van je manuscript op kunt letten. Of ... kiest voor het na laten kijken van je volledige manuscript. Meer info over de prijs? Ga naar Tarieven.

M-Advies M-Advies-Plus
→ Max. 750 woorden → Max. 750 woorden
→ Spelling → Correctie spelling
→ Grammatica → Grammatica
→ Opmaak → Nakijken opmaak
Tips en advies ✏️ In document verwerkt
  Tips en advies

 

2| Volledig manuscript 

Hierboven las je al dat het in de eindfase goed is om je hele manuscript uit handen te geven. Dat dat best spannend is, snap ik maar al te goed. Laat het dus doen door iemand bij wie je een goed gevoel hebt of kunt krijgen. Samen moeten we op één lijn zitten. De dingen die ik aanpak moeten precies bij jou passen. Afgestemd op jouw wensen.

Kies je voor M-Standaard, M-Plus of M-Persklaar? Bij die laatste kan ik je manuscript helemaal persklaar maken en kan het direct door naar een drukker of vormgever. Om het voor hen wat gemakkelijker te maken kan ik je manuscript zelfs ook nog coderen. Gemakkelijk toch?! Uitgebreider bestaat niet! Wat past het best bij je?

Mijn manier van werken is bij alle drie trouwens hetzelfde. Nadat ik begonnen ben, krijg je al snel een stukje bewerkt manuscript van me terug. Dan kunnen we even afstemmen of we op hetzelfde spoor zitten. Vervolgens kan ik (als dat nodig is) gemakkelijk nog wat bijstellen. Daarna volgt de rest van je manuscript. Als het helemaal afgerond is, krijg je van mij een versie waarin je alle correcties en opmerkingen op je gemak kunt bekijken.

Meer info over de kosten? Je leest er meer over bij Tarieven. Meer weten over de inhoud? Neem even contact met me op.

 M-Standaard  M-Plus  M-Persklaar
→ Correctie spelling → Correctie spelling → Correctie spelling
→ Grammatica → Grammatica → Grammatica
→ Nakijken opmaak (o.a. spaties) → Nakijken opmaak (o.a. spaties) → Nakijken opmaak (o.a. spaties)
  → Structuur → Structuur
  → Consistentie → Consistentie
  → Leesbeleving → Leesbeleving
    → Alinea-indeling
    → Stijl
    → Optie tot coderen