HenkTekst | oog voor je tekst

 HenkTekst - jouw tekst?

Kun jij misschien ook wat hulp bij je tekst gebruiken? Zoek je een iemand die goed kan verwoorden wat je zeggen wil?

Keus genoeg. Er zijn wel duizenden tekstschrijvers die je willen helpen. Lees hieronder waarom ík jouw tekst zou kunnen schrijven.

Tekst van HenkTekst

Snel - Eerlijk - Creatief

  • Snel

Ik ben gemakkelijk te bereiken. Vanzelfsprekend krijg je steeds snel antwoord op je vraag. En een opdracht is snel ingepland én volgens afspraak klaar.

  • Eerlijk

Heldere afspraken en een duidelijk, scherp tariefMinder gewerkt = minder betaald! Eerlijker kan het niet. Een goede tekst voor een tevreden klant.

  • Creatief

Jij hebt een vraag over tekst. Ik heb een oplossing. Soms is daar wat creativiteit voor nodig. Een leuke uitdaging. Alles voor de beste tekst.

Helder en duidelijk

Ik schrijf tekst zoals de lezer die wil lezen. In gewone taal, helder en duidelijk. Jarenlang stond ik voor de klas. Uitleggen, verhalen vertellen, steeds weer communiceren. Als dat uitleggen al niet is aangeboren, dan is het op zijn minst een tweede natuur geworden.

SEOBetere tekst: SEO-certificaat Arjan Jonker

Over de structuur van de tekst van websites heb ik veel geleerd van iemand die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Ja, Arjan Jonker kan eindeloos vertellen over SEO en het schrijven van waardevolle webteksten. En omdat ik heel goed oplette, kreeg ik een mooi certificaat. Al dat waardevols van die boordevolle cursus kan ik ook voor jouw website gebruiken. Mijn teksten scoren optimaal in Google.

Jouw tekst

Ik hou van gemakkelijk. Geen intern overleg of doorverbinden. Je krijgt míj aan de lijn. We komen er snel genoeg achter of we 'een match hebben'. Als dat zo is, dan ga ik enthousiast voor je aan de slag. Volgens afspraak krijg jij op tijd een goede tekst. En meteen ... een hele zorg minder.

Zo simpel kan het zijn. 

Tarieven

Ondernemen is duur. Zeker als je net begonnen bent, sla je achterover van alles wat nodig is om je zaak goed te laten draaien. En dan ook die tekst nog. Dat is misschien een post die je niet had voorzien.

Regelmatig hoor ik van mijn klanten dat de kosten om een website helemaal in orde te krijgen erg meevallen. Vooral als je weet wat het gevolg is. Een SEO-vriendelijke website zonder fouten. Hierdoor krijg je vanzelf een betere ranking bij zoekmachines en daardoor … meer bezoekers. Mijn tarieven zijn oké.

Zo corrigeer ik de tekst van een website van 500 woorden standaard al voor het uiterst scherpe tarief van € 20,- (excl. btw).

Alle waar naar zijn geld?

Ik hou wel van spreekwoorden. Gelukkig komen die vaak niet uit. Neem nou 'Alle waar is naar zijn geld'.

Uiteraard staat bij mij de kwaliteit op 1. Oog voor je tekst en de puntjes op de i. Toch betaal je voor die tekst niet de hoofdprijs. Waarom zit je dan toch op de eerste rang?

De eerste rang

1| Het pand

- Ik werk niet in een duur kantoor, maar lekker thuis.
- Dat huis is natuurlijk niet speciaal voor HenkTekst gebouwd.
- Scheelt een paar centen.

ideale werkplek voor je tekst

2| Het vervoer

- En een leaseauto van de zaak dan?
- Die natuurlijk best wat mag kosten? Ben je gek?!
- Die oude, rode is helemaal niet van de zaak.

nieuw of oud?

3| Het personeel

- Ook het personeel vormt geen indrukwekkende onkostenpost.
- Geen aparte afdelingen voor juridische zaken, financiën of HRM.
- Christje is de enige vrijwilligster.
- Kattenvoer, kattenkorrels en recht op een eigen mening ...
- Daar doet ze het voor.

kat en tekst

Wat is er zo leuk aan?

Wat is er zo leuk aan op een kamertje zitten typen? Ja, als dat het was, was de lol er snel af. Op allerlei manieren - online en 'in het wild' - ontmoet ik nieuwe mensen. Niet alleen in Oosterhout, Breda en pak hem beet Tilburg natuurlijk.

Ook in de rest van ons taalgebied. Gemakkelijk en snel, digitaal of over asfalt. Mensen spreken met frisse ideeën, andere invalshoeken en soms een andere aanpak. Nooit te oud om te leren. Elke dag wat nieuws.

tekst van HenkTekst

Variatie

Elke opdracht is anders. Die variatie houdt het leuk, spannend en uitdagend.

  • Van een website voor een boekhouder of een architect tot aan een wervende tekst voor de verkoop van een huis.
  • Een LinkedIn-profiel corrigeren en een kookboek met de heerlijkste recepten redigeren. Lekker!
  • Een artikel over lichaamsverzorging schrijven vergt net weer een andere aanpak dan het redigeren van een manuscript over bitcoins of goed bestuur.
  • Schrijven met een educatief doel blijft ook altijd leuk en uitdagend. Of het nu een blog is, een verhaal voor theaterlezen, een tekst begrijpend lezen of het uitwerken van een training. Maakt niet uit. Ik doe het graag.
  • En natuurlijk ook fictie op zijn tijd ...

De serie Kort en kleinOok een uitstapje naar het net niet echte is vaak een verademing. Ik schrijf graag Kort en klein, de serie korte verhalen. Heerlijk om van een klein beetje werkelijkheid een kort verhaal te maken dat een eigen leven gaat leiden. Leuk ook als de lezer zich afvraagt wat er wel en niet waar is.

De rode draad

De rode draad van het verhaal? Die vertaalt zich soms in spontane berichten:
- "Dijk van een verhaal. Oprecht blij mee!"
- "Bedankt voor je snelle reactie en het aanpassen van de tekst. Het leest gelijk een stuk beter."

Vrij vertaald: jij blij, ik blij, iedereen blij. Da's wat ik wil! 

Ik nodig je graag uit. Ga naar:

tekst