11 tips voor je tekst

Gratis e-book

Het lijkt vaak gemakkelijker dan het is, een tekst schrijven. Soms kom je daar zelf achter, een andere keer hoor je het (gevraagd of ongevraagd) van een ander. Heel vervelend als het manuscript dat je vol trots naar een uitgeverij stuurde wordt beoordeeld als niet goed genoeg. Ook is het natuurlijk nooit prettig als je verhaal of je blogs om die reden negatieve aandacht krijgen. Gelukkig is er nu een handig e-book.

cover e-book 11 tips voor je tekst

Misschien ben jij op dit moment ook wel iets belangrijks aan het schrijven. Of je hebt het zelfs net afgerond. Je hebt die tekst vast en zeker ook al nagelezen en er hier en daar wat dingen in aangepast. In dat geval liggen de volgende vragen voor de hand.

  • ‘Is mijn tekst nu al goed genoeg?’
  • ‘Hoe bepaal ik dat eigenlijk?’
  • ‘Waar moet ik allemaal op letten?’

Tips voor je tekst

Gelukkig is er goed nieuws voor je verhaal, manuscript of blog. 11 tips voor je tekst helpt je namelijk een flink stuk op weg. Die tips helpen altijd en overal. En via deze download is het e-book ook nog eens supersnel in je bezit. Ga er dus maar goed voor zitten.

Het resultaat ligt voor de hand. Een sterkere, betere tekst voor je lezers. Want dat verdienen ze.

De elf tips leg ik eenvoudig uit. Om het nog een stapje duidelijker te maken geef ik je ook steeds verhelderende voorbeelden. En dat allemaal overzichtelijk en begrijpelijk in een gratis e-book.

Meer weten of meteen bestellen? Download het e-book hier: 11 tips voor je tekst.

Wil je meteen ook meer weten over de hulp die ik je kan bieden om van jouw manuscrit een goed boek te maken? Kijk dan meteen even bij Manuscript.

ga naar contact