Kort en klein e-book

e-bookMeer Kort en klein lezen?

Eindelijk wat nieuws over het project Kort en klein in een andere jas. Het e-book gaat er zeker komen. Het is nog even wachten op het meest geschikte moment. Een eerste versie is inmiddels al wel in ontwikkeling.

Vijf verhalen uit de serie Kort en klein. Die staan erin. Hoe en wanneer je ze kunt bemachtigen? Kom gewoon af en toe terug of volg me via Instagram en Facebook. Of nog gemakkelijker, download het gratis e-book 11 tips voor je tekst. Hierin staan handige tips met duidelijke voorbeelden over schrijven en de valkuilen waarin je kunt tuimelen. Ben je dus zelf ook een verhaal aan het schrijven, ga hier dan beslist even kijken. Na die download houd ik je meteen op de hoogte en krijg je vanzelf een seintje wanneer Kort en klein beschikbaar is als e-book. En tot die tijd lees je ze natuurlijk gewoon hier.

E-book Kort en klein

Een Kort en kleintje past niet alleen goed in je dag, het past ook uitstekend in een e-book. Op een e-reader leest het bovendien vaak net nog wat lekkerder ook. Binnenkort beschikbaar op HenkTekst.

Meer weten?

Wil je meer weten? Ga naar Contact en stuur een bericht met je vraag.