Spelling laten testen?

De Nederlandse taal luistert naar veel regels. Bovendien zijn daar ook weer genoeg uitzonderingen op. Moeten die woorden aan elkaar of los? Hoe schrijf je dat werkwoord? Moet er een d of een t aan het eind? Of allebei? Heb je weleens gedacht aan spellingcorrectie?

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zeker weet of de tekst van je website of die van je bericht op Facebook in orde is. En voordat je een mailing naar heel je klantenbestand stuurt, is het ook fijn als je daar een zeker gevoel bij hebt. Een pas gedrukte flyer met een fout in de tekst?! Een fout is snel gemaakt.

Als je dat wil, voer ik zonder verdere verplichtingen een GRATIS spellingtest uit. Ik bekijk je website globaal en laat je weten of het in orde is. Een geruststellend gevoel.

Spellingcorrectie van je tekst

En dan? Met een spellingcorrectie kan ik je website helemaal in orde maken. Wel zo'n prettig gevoel, een tweede paar ogen.

Bij de spellingcorrectie van je website kijk ik alle teksten na. Ik pas aan wat niet klopt. Daarna stuur ik de nieuwe teksten terug. Je ziet daarin precies wat ik veranderd heb. Die spellingcorrectie zorgt voor een prima site. En dat al vanaf € 20,- (excl. btw - website 500 woorden).

Natuurlijk kan ik dat ook regelen voor je flyer, een nieuwsbrief of mailing. Zo geregeld!

Goed om te weten: wil je je manuscript na laten kijken? Ga naar: Manuscript

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact

 

Redigeren van je tekst

Een foutloos gespelde tekst is nog niet per se een goede tekst. Het is een vak apart om een goed lopend verhaal te schrijven. Bij een manuscript komt natuurlijk nog veel meer kijken.En van een webtekst moeten zoekmachines weer blij worden. SEO is dan het toverwoord. Er zijn erg veel soorten teksten en dingen om daarbij in de gaten te houden. Je tekst laten redigeren is dus vaak een goed idee.

Teksten gaan er na het redigeren flink op vooruit. Het verhaal leest een stuk prettiger. Een stuk grotere kans dat de lezer níet afhaakt. En is dat niet de bedoeling!?

Tekst op maat

De toon moet passen. Het verhaal is consistent, compact, interessant en goed opgebouwd. En het moet natuurlijk ook goed te betalen zijn. Geredigeerde teksten kun je eerst inzien. Je ziet dan duidelijk wat ik veranderd heb. Is er nog iets niet helemaal naar je zin? Ik regel het nog in een tweede ronde. Daarna heb jij een verhaal op maat.

Meer weten over het redigeren van je manuscript? Lees alles op: Manuscript

Heb je nog een vraag of wil je iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact

 

Nieuwe tekst

Wil je nieuwe tekst voor je lesmateriaal, een (non-)fictie verhaal of een verhaal voor kinderen? Neem dan vandaag nog contact met me op. Ik hoor graag wat je wensen zijn. Zo'n gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Op jouw verzoek stuur ik je daarna nog een duidelijke (en nog steeds vrijblijvende) offerte. Daarin beschrijf ik wat ik voor je kan doen, wanneer ik daarmee klaar ben en wat de kosten zullen zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Op maat

Hebben we een deal, dan ga ik voor je aan het werk. Fijn! Als ik ermee klaar ben, stuur ik je een eerste versie van jouw nieuwe tekst. Als er dingen niet helemaal oké zijn, dan pas ik ze natuurlijk nog aan. Zo krijg jij een verhaal dat staat.

Wil je nog wat meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact