Spelling laten testen?

De Nederlandse taal luistert naar veel regels. Bovendien zijn daar ook weer genoeg uitzonderingen op. Moeten die woorden aan elkaar of los? Hoe schrijf je dat werkwoord? Moet er een d of een t aan het eind? Of allebei? Lastig vaak.

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zeker weet of de tekst van je website of die van je bericht op Facebook in orde is. En voordat je een mailing naar heel je klantenbestand stuurt, is het ook fijn als je daar een zeker gevoel bij hebt. Een pas gedrukte flyer met een fout in de tekst?!

Een fout is snel gemaakt.

Als je dat wil, voer ik zonder verdere verplichtingen een GRATIS spellingtest uit. Ik bekijk je website globaal en laat je weten of het in orde is. Een geruststellend gevoel.

Spellingcorrectie van je tekst

En dan? Ik kan je website helemaal in orde maken. Wel zo'n prettig gevoel, een tweede paar ogen.

Bij de spellingcorrectie van je website kijk ik alle teksten na. Ik pas aan wat niet klopt. Daarna stuur ik de nieuwe teksten terug. Je ziet daarin precies wat ik veranderd heb. Die spellingcorrectie zorgt voor een prima site. En dat al vanaf € 20,- (excl. btw - website 500 woorden).

Natuurlijk kan ik dat ook regelen voor je flyer, een nieuwsbrief of mailing. Zo geregeld!

Goed om te weten: wil je je manuscript na laten kijken? Ga naar: Manuscript

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact
Redigeren tekst

Een foutloos gespelde tekst is nog niet per se een goede tekst. Het is een vak apart om een goed lopend verhaal te schrijven, waar ook zoekmachines mee vooruit kunnen. Er zijn erg veel dingen om in de gaten te houden.

Teksten gaan er na het redigeren flink op vooruit. Het verhaal leest prettiger, waardoor de kans groter is dat de lezer niet afhaakt. En dat is nou net de bedoeling.

Redigeren tekst op maat

Redigeren doe ik natuurlijk in de geest van de schrijver. De toon moet passen. Het verhaal is consistent, compact, interessant en goed opgebouwd. En goed te betalen. Geredigeerde teksten kun je eerst inzien. Je ziet dan duidelijk wat ik veranderd heb. Is er nog iets niet helemaal naar je zin? Ik regel het nog even. Dan heb jij een verhaal op maat. En dat al vanaf € 25,- (excl. btw - website 500 woorden).
Nieuwsbrieven, mailings of flyers laten redigeren? Ook dat is zo geregeld!

Natuurlijk kan ik ook je manuscript redigeren. Lees alles op de pagina: Manuscript

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact
Nieuwe tekst

Wil je nieuwe tekst voor je website of blog? Moet die SEO-vriendelijk zijn? Wil je lesmateriaal, een non-fictie verhaal, een verhaal voor kinderen, een nieuwsbrief of een flyer misschien? Neem dan vandaag nog contact met me op. In een gesprek hoor ik graag wat je precies verwacht. Natuurlijk breng ik dat niet in rekening. Daarna krijg je een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Nieuwe tekst op maat

Hebben we een deal? Ik ga direct voor je aan het werk en stuur je de eerste versie van de nieuwe tekst op de afgesproken tijd. Als er nog dingen niet helemaal naar je zin zijn, pas ik ze nog aan, zodat jij een verhaal krijgt dat staat. En mocht het me achteraf minder tijd hebben gekost dan verwacht? Ik verreken het gewoon. Niet geschreven uren worden niet geschreven.

Meer weten of iets afspreken? Ga naar:

Tarieven
Contact