Manuscript

Het verhaal zat al een tijd in je hoofd. Natuurlijk heb je het keer op keer herlezen. Al die zinnen, al die woorden. Je hebt erin gestreept, eraan toegevoegd en je hebt ermee geschoven. Je was kritisch, maar nu ... Nu ben je tevreden.

Afbeelding van StockSnap via Pixabay

De verleiding is groot om meteen op zoek te gaan naar een partij die je verhaal uit wil geven. Ga je voor een reguliere uitgeverij of kies je voor uitgeven in eigen beheer? Zeker bij die laatste kun je vaak gauw (en snel) terecht. Keus genoeg ook. En waarom zou je die stap ook níet zetten? Je hebt er meer dan je uiterste best op gedaan.

Toch is het slim om nog even te wachten. Waarom?

Volgende stap

Vaak zie je je eigen fouten over het hoofd. En gek genoeg steeds weer. Daarnaast is die Nederlandse taal knap lastig. Moeten die woorden aan elkaar of los? Schrijf je aan het eind een d of een t? Is het die of dat? En dat of wat? Hoe zit het ook alweer met die leestekens?

De hoogste tijd voor vreemde en goed geschoolde ogen. Ogen die voor het eerst en met een frisse blik naar jouw manuscript gaan kijken. Is de structuur in orde? Is je tekst foutloos? Alles wat aan jouw aandacht ontsnapte wordt opgelost. Weg met al die dingen die uitgeverijen (en ook lezers) storend vinden. Je manuscript wordt een goed verhaal.

Aanbod

Twijfel je nog steeds of dat allemaal wel nodig is? Wil je vooraf weten wat jij ermee opschiet? Dat kan ik me goed voorstellen. Het gaat natuurlijk wel om een bedrag. En verdien je dat wel terug? Ik maak die beslissing een stuk gemakkelijker.

Voor maar € 10,- (excl. btw) pak ik maximaal 1000 woorden van je manuscript grondig aan. Daarna kun je zelf beoordelen of het aan je wensen voldoet. Bekijk het op je gemak. Als je tevreden bent met het resultaat, dan stuur ik je een vrijblijvende offerte voor (de rest van) het manuscript. Als die je bevalt, ga ik graag voor je aan de slag. Voor jouw verhaal!

Een volledig bewerkt manuscript van 10.000 woorden kan ik je al voor € 245,- (excl. btw) leveren. En een van 20.000 woorden al voor € 370,- (excl. btw). Heb je een omvangrijker manuscript of ben je benieuwd naar een vrijblijvende richtprijs? Neem gewoon even contact op.

Het resultaat?

  • vol zelfvertrouwen uitgeven in eigen beheer
  • een betere binnenkomer bij iedere uitgeverij

Daar doe je het voor!

Reacties

Enkele reacties over manuscripten die ik verzorgde:

  • "Ah wat fijn zeg, ik ben er erg blij mee."
  • "Dank je wel voor de vlotte afhandeling van het redigeren."

Meer bevindingen zie je op Referenties.

steun