Voor correcte spelling en een goede tekst

HenkTekst

Gun je lezer een goede tekst, een goed verhaal
en een website die vriendelijk is voor zoekmachines.
Ik help je graag.

Download hier het gratis e-book
11 tips voor je tekst.
Bomvol handige tips en voorbeelden!


De boodschap

Je website toont de wereld wat je doet. Hoe steek jij je handen uit de mouwen? Hoe goed doe je dat? Ben je gedreven? Waar sta je voor?

Daar ligt het meestal niet aan. Je hebt het beste voor met je klanten en met je bedrijf. Nee, de schoen wringt vaak bij de boodschap.

goede tekstGoede tekst?

"Bezorgt of bezorgd. Wat maakt het uit? Als mijn spullen maar (op tijd) aankomen!"

Steeds meer websites leveren een kansloze strijd. Een gevecht met de spelling en een goed lopend verhaal. Een tekst met fouten valt vaak slecht in de smaak bij zoekmachines.

Goede tekst

Spelfouten leiden lezers af. Natuurlijk niet iedereen. Veel mensen lezen er vast overheen. Maar nóg meer lezers zien die foutjes wel. Die storen hen, zodat ze voortijdig afhaken.

Jammer van je verhaal. Jammer van je boodschap. Weg potentiële klant. Ga dus voor een goede tekst.

SEO-vriendelijk

Goede tekst is SEO-vriendelijk. Natuurlijk mag zo'n tekst nooit kromme tenen opleveren. De opbouw moet goed zijn en door de variatie in woordkeuze zal het verhaal prettig leesbaar zijn. Alleen dan scoort een website hoog in de ranking van zoekmachines.

Een eerste stap?

Ben jij benieuwd of de spelling op jouw website in orde is? Vraag vrijblijvend de GRATIS spellingtest aan.

Drukwerk

Het gaat natuurlijk niet alleen op voor je website. Ook op papier is dat zo. Een dure flyer ontwerpen en later horen dat er nogal wat aan mankeerde ... Jammer van je geld. Een gemiste kans om een grote groep mensen een goed verhaal te bieden.

Dus ...

HenkTekst helpt je graag met je tekst. Voor je website, nieuwsbrief of flyer. Foutloze teksten lezen stukken prettiger. Ze stralen professionaliteit uit en vertrouwen.

Je bezoeker ziet pas echt wie je bent. Daardoor wordt de kans dat hij voor jou kiest - en niet afhaakt - een stuk groter. Tel uit je winst!

Wat dat kost?

goede tekst

Waar?

HenkTekst is ook te vinden op:

De snelste weg?
goede tekst