LeesMees | begrijpend lezen
LeesMees
LeesMees
Roland Bruijnzeels:

"LeesMees – het online platform voor begrijpend lezen – doet regelmatig een beroep op HenkTekst. Zo kunnen we er gerust op zijn dat er geen taalmissers op de website en in de oefeningen staan. Daarnaast wordt de nieuwsbrief niet verstuurd zonder dat deze HenkProof is bevonden. 

Een taalfout is snel gemaakt; of het nu gaat om een spel- of stijlfout. Henk denkt graag mee en stipt niet alleen de schoonheidsfouten aan, maar geeft daarbij ook altijd een alternatief. Daarmee is het aanpassen van de teksten een eitje. Dit bespaart veel tijd en energie en maakt de boodschap krachtiger en duidelijker.

Info LeesMees
Younder | FinTech, Blockchain, Digital Transformation
Younder
Younder
Maarten de Borst:

"Henk heeft in de zomer van 2019 ons boek 'De Powershift' meegelezen: 256 pagina's aan 'droge stof', maar hij heeft zich goed ingelezen, was extreem flexibel en was steeds ruim voor de deadline klaar. En dat terwijl wij veel te laat in de lucht kwamen.

'Tekstredactie, dat hebben we toch niet nodig!?' Henk heeft werkelijk op iedere pagina de meerwaarde bewezen."

Info Younder
Tax Supply | accountancy
Tax Supply
Tax Supply
M. B. Sokolowski:

"Om de focus op onze corebusiness te houden én net zo veel aandacht aan onze uitingen te kunnen besteden, zochten wij al een tijd naar een partij, die ons daar professioneel in kon ondersteunen. Al snel kwamen wij in contact met Henk Joosen van HenkTekst, die ons met meerdere online teksten snel en vakkundig heeft geholpen.

Met heldere communicatie als basis, hebben wij de samenwerking altijd als prettig ervaren."

Info Tax Supply
Chubby In Shape | gezond eten
Chubby In Shape
Chubby In Shape
Mary Cruz da Luz:

"Voor ons als meal prep bedrijf  zijn blog posts en goed opgebouwde teksten echt een vereiste. En in onze zoektocht naar een goede corrector kwamen we bij Henk terecht. Heel flexibele en sympathieke meneer, want we kwamen gelijk met een hoogdringende opdracht, die hij met spoed afhandelde voor ons.

Als je op zoek bent naar een goede en toegankelijke corrector is Henk echt wel een aanrader. Wat ook echt een pluspunt is, is dat we hem gewoon vast kunnen inschakelen aan scherpe prijzen voor dagelijkse opdrachten. Wij houden het bij heerlijke maaltijden voorbereiden, terwijl Henk voor de leuke onderbouwde teksten zorgt."

("Vanaf de 2e druk van ons boek zijn de teksten van Henk te zien." )

Info Chubby In Shape
Rene360 | Google Street View-fotograaf
Rene360
Rene360

René van Tongeren:

"Een tijdje geleden liep ik vast op de tekst van mijn website. Ik ging dus op zoek naar iemand die me daarbij kon helpen en kwam in contact met Henk Joosen van HenkTekst. Na een gesprek ging hij meteen voor me aan de slag.

Ik ben erg blij met het resultaat en best wel trots."

Info Rene360
Meer weten? Iets afspreken? Ga naar: