LeesMees | begrijpend lezen

LeesMees
LeesMees
Roland Bruijnzeels:

"LeesMees – het online platform voor begrijpend lezen – doet regelmatig een beroep op HenkTekst. Zo kunnen we er gerust op zijn dat er geen taalmissers op de website en in de oefeningen staan. Daarnaast wordt de nieuwsbrief niet verstuurd zonder dat deze HenkProof is bevonden. 

Een taalfout is snel gemaakt; of het nu gaat om een spel- of stijlfout. Henk denkt graag mee en stipt niet alleen de schoonheidsfouten aan, maar geeft daarbij ook altijd een alternatief. Daarmee is het aanpassen van de teksten een eitje. Dit bespaart veel tijd en energie en maakt de boodschap krachtiger en duidelijker.

Of het nu gaat om schrijven of redigeren: HenkTekst levert verschillende diensten tegen een gunstig tarief. Een bijkomend voordeel: het tempo waarin Henk werkt valt te prijzen. Spoedklus of opdracht voor de lange termijn: er is een grote mate van flexibiliteit en dat kunnen we bijzonder waarderen.

Henk is talig uitstekend onderlegd, maar je kunt met hem ook prima sparren over zaken als SEO/SEA, social media en content marketing. Het is erg prettig dat hij actuele kennis van zaken heeft en bereid is om een bijdrage te leveren dat het talige aspect overstijgt.

Kortom: 5 van de 5 sterren. Wij kunnen HenkTekst aan iedereen aanbevelen!"

LeesMees
Rederijkerstraat 151
's-Gravenhage
E-mail: info@leesmees.nl
Tel.: 06-52785001

Referenties